}

500 till Malmö!

Skriven av Guliganerna den 08/10/2014 | Inga kommentarer

500 till malmö

Vår resa till Malmö går lysande! Andra bussen är på god väg att fyllas. Dessutom satsar Elfsborg stort på sin storstadsresa där man har fyllt sju stycken bussar som kommer finnas på sittplats. Så just nu kommer det rulla minst 9 stycken bussar med Elfsborgs-supportrar till Malmö den 18/10.

Nu gäller det att vi trissar upp intresset och höjer målsättningen. Minst 500 supportrar skall ta sig till Malmö och stötta vårt gulsvarta lag. Nu kör vi!

Anmäl er till bussresor eller maila till resor@guliganerna.se om ni åker i egen regi. Alla Elfsborgare räknas och skall vara med i vår barometer. Vi skall vara många på plats och vi skall visa upp det.

Använd hashtagen #500tillMalmö och gör ert. Det är vi som skall se till så bussarna fylls!

RESEINFORMATION:
Avresa: Lördag 18/10 klockan 08.30
Matchstart: 13.00
Medlemspris: 200:-
Övrigt: Matstopp på hemvägen.

ANMÄL ER TILL RESAN HÄR: http://www.guliganerna.se/v5/resor/anmalan/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!