}

14 september skall Borås Arena vara fullsatt! #FyllArenan

Skriven av Guliganerna den 03/09/2014 | Inga kommentarer

omslagsbildarenan

Nu är det verkligen dags att fylla vår fästning, Borås Arena, och vi ska göra det tillsammans! Kampanjen för att göra det är lika enkel som effektiv. Vi tillsammans ska först och främst se till att vi precis som våra polare skaffar biljett så snabbt som möjligt för som alla vet drar folk mer folk och samtidigt så sprider vi informationen om matchen till samtliga nära och kära såväl direkt som via sociala medier!

Vi föreslår du också att du gör det genom att använda #FyllArenan och www.fyllarenan.nu. Nu är det upp till oss att fylla arenan!

VAD KAN DU GÖRA?

  1. Köp din matchbiljett.
  2. Få med dig polarna. Folk drar folk och du har inte gjort tillräckligt om du inte har tjatat med dig polarna.
  3. Använd #FyllArenan på sociala medier

 

LÄS MER PÅ WWW.FYLLARENAN.NU!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!