}

14 september skall Borås Arena vara fullsatt! #FyllArenan

Skriven av Guliganerna den 03/09/2014 | Inga kommentarer

omslagsbildarenan

Nu är det verkligen dags att fylla vår fästning, Borås Arena, och vi ska göra det tillsammans! Kampanjen för att göra det är lika enkel som effektiv. Vi tillsammans ska först och främst se till att vi precis som våra polare skaffar biljett så snabbt som möjligt för som alla vet drar folk mer folk och samtidigt så sprider vi informationen om matchen till samtliga nära och kära såväl direkt som via sociala medier!

Vi föreslår du också att du gör det genom att använda #FyllArenan och www.fyllarenan.nu. Nu är det upp till oss att fylla arenan!

VAD KAN DU GÖRA?

  1. Köp din matchbiljett.
  2. Få med dig polarna. Folk drar folk och du har inte gjort tillräckligt om du inte har tjatat med dig polarna.
  3. Använd #FyllArenan på sociala medier

 

LÄS MER PÅ WWW.FYLLARENAN.NU!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!