}

Första övernattningsbussen till Norrköping är full

Skriven av Guliganerna den 05/06/2014 | En kommentar

IMG_8135-kopia[1]Vår första buss till Norrköping är redan full, en och en halv månad innan matchen. Vi kommer låta formuläret ligga uppe en stund så att vi kan kolla av intresset för en andra övernattningsbuss. Ni som skriver upp er nu i efterhand kommer också ha förtur vid eventuella avhopp.

Vi kommer se över resehösten så snart som möjligt. Nu i dagarna skall hela spelschemat fastställas året ut, vi återkommer då med en skiss över höstens resor.

Ett svar till “Första övernattningsbussen till Norrköping är full”

  1. Morgan skriver:

    Hej

    Har bekräftelser börjat skickas ut på anmälningarna ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!