}

Guliganerna i samarbete med Restaurangchansen

Skriven av Guliganerna den 20/09/2014 | Inga kommentarer

På onsdagens match mot Gefle IF så kommer vi börja att sälja Restaurangchansens häften. Det är ett häfte på massa erbjudanden i vår underbara stad Borås. Häftet kostar 220 kr, av de pengarna går 110 kr till Guliganerna. Dessa pengar kan vi sedan subventionera t.ex bussresor med.

Erbjudandena i Borås är: Restauranger 2 för 1 och butiker/företag upp till 50 % rabatt. Häftena gäller 1 oktober 2014 – 30 september 2015. 

Häftets totala förmånsvärde är 15 745 kr på bara restaurang delen då återstår alla rabatterbjudanden från shoppingdelen.
Här kan du se alla erbjudanden som finns i häftet.

Så gör oss en tjänst, köp ett häfte för både din plånbok och våra framtida satsningar.

bild 1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

SAMUEL HOLMÉNS ÅTERKOMST DEN 17 JULI!

10 år har passerat sedan Samuel lämnade IF Elfsborg och staden Borås, men nu är han äntligen tillbaka igen i föreningen där han har sitt hjärta, föreningen där han vunnit SM-Guld, och där han framöver ska kämpa varje minut för att göra det igen!

När vi möter Hammarby den 17 juli vill vi se ett fullsatt Borås Arena där hela Sjuhäradsbygden, men även långväga gulsvarta supportrar hyllar återkomsten av vår stora profil Samuel Holmén!

Vi hoppas på en Elfsborgsläktare fylld till bredden av sjungande supportrar som skapar en inramning även mäktigare än i vårsäsongens alla matcher, tillsammans ska vi kämpa för tre poäng och en minnesvärd återkomst i sommarkvällen.

KÖP DIN BILJETT IDAG!
KLÄ DIG GULT OCH SLUT UPP!