}

Gulsvarta Systrar gästar P4 Sjuhärad

Skriven av Guliganerna den 13/03/2014 | Inga kommentarer

Ett nytt supporterinitiativ startade ifjol på Elfsborgsläktaren då ett gäng tjejer har startat fraktionen Gulsvarta Systrar. Fraktionen har som syfte att samla alla tjejer som är en del av gemenskapen på Elfsborgsläktaren.

Tjejerna utgår ifrån Elfsborgsläktaren och syns nu tydligt då de har snygga egna kläder med sitt motiv på.

Zarah och Maria blev idag intervjuade av P4 Sjuhärad

Zarah och Maria blev idag intervjuade av P4 Sjuhärad

Idag intervjuades Maria Sabel och Zarah Lorentzson av P4 Sjuhärad och pratade där om initiativet. Vi rekommenderar er att lyssna på intervjun, ni hittar den här.

Cissi Karlén som driver bloggen Gulsvart Syster här på guliganerna.se är en av medlemmarna i fraktionen.

Elfsborgspodden 26 juni intervjuade i förra veckan en annan av medlemmarna, Sara Karlén, i deras poddavsnitt. Elfsborg.se gjorde i förra veckan en intervju på sin hemsida med en av initiativtagarna, Maria Sabel.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!