Guliganerna

Guliganerna

LikaOlika goes big!

Namnlös

I början på säsongen 2015 drog Guliganerna i samarbete med IF Elfsborg och Borås Stad igång projektet LikaOlika. När vi snart kan summera första säsongen kan det inte göras med något annat än ett ord – succé!

Vid insamlingen i våras skänkte givmilda Elfsborgsupportrar hela 45 000 kr vilket gjorde att vi kunde köpa in seriebiljetter och låta 75 personer varje match nyttja dem. 25 fasta platser till flyktingar via Borås Stads fadderverksamhet och 50 biljetter med möjlighet att ansöka om för ändamål som stöttar ekonomiskt och socialt utsatta personer.

645@70[1]Läs mer om LikaOlika i media

GT: Integration på läktaren– ”är vi tillsammans”

GP: Guliganernas faddersatsning ger nya fans

Göteborgs FC: Shake Hands inleder samarbete med Guliganerna

Fotbollskanalen: Succé för Guliganers projekt för nyanlända flyktingar

Svensk Elitfotboll: LikaOlika – Supporterinitiativ för att inkludera

DN: Supporterförening tar sig an nyanlända flyktingar

Säsongsavslutning för LikaOlika – skänk ett bidrag!

Under många av årets matcher har efterfrågan på biljetter varit mycket stor och vi har fått neka ansökningar. I takt med att media uppmärksammat projektet och den ökade viljan att bidra på olika sätt i flyktingkatastrofen har många hört av sig till Guliganerna bidra ekonomiskt till projektet.

Vi har redan haft möjligheten att bjuda in över 1000 personer till Borås Arena, och vi vill bjuda in fler. Därför vill vi satsa extra på årets sista hemmamatch, tillika Svensson och Klarströms avslutningsmatch mot lördag Falkenberg 31 oktober. IF Elfsborg har reducerat priset till 50 kr per biljett och målet är att samla in 10 000 kr för att kunna erbjuda ytterligare 200 biljetter på Elfsborgsläktaren. Vi ser positivt på att vi drar extra publik för att skapa än bättre inramning samtidigt som nu ännu fler personer får möjligheten till biljetter!

645@70[1]Allt ev. överskott i insamlingen går till att bjuda med LikaOlika-supportrar på årets sista bortamatch mot Häcken.

Vill du bidra?

Sätt in valfri summa till något av följande och skriv LikaOlika i meddelandefältet.

Swish-nummer: 123-378 58 13

PlusGiro: 629 05 39-3

Vi kommer även arrangera insamling i samband med hemmamatchen mot IFK Norrköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela