}

Premiärresan – en succé!

Skriven av Guliganerna den 06/02/2015 | Inga kommentarer

Vi är just nu på god väg att fylla buss nummer tre till premiären. Så med två månader kvar till match börjar vi snart fylla buss nummer fyra.

Vi uppmanar er verkligen att anmäla er i tid, då det gör det enklare för oss att planera resan. OBS! Detta gäller speciellt bussarna som avgår ifrån Göteborg och Skaraborg! OBS! Vi vill gärna ha tidigt besked om dessa bussar kan rulla.

Mer info kring resan dyker upp i helgen. Vi kommer spika tider för alla resor samt maila ut till alla som nu är anmälda. Gulsvarta Systrar planerar även egen buss till matchen. Mer info om det kommer också i helgen.

PremiärresaVAD KAN DU GÖRA?
1. ANMÄL DIG TILL RESAN! Det gör du här:http://www.guliganerna.se/v5/premiarresan/

2. Tjata med alla du känner och inte känner! Använd Facebook, Twitter och alla möjliga sociala medier till att fortsätta hålla haussen uppe.

3. Bjud in folk i Facebook-eventet:https://www.facebook.com/profile.php?id=1541456736112748&ref=ts&fref=ts

4. Hör av er med tankar och idéer kring resan till resor@guliganerna.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!