}

Premiärresan – en succé!

Skriven av Guliganerna den 06/02/2015 | Inga kommentarer

Vi är just nu på god väg att fylla buss nummer tre till premiären. Så med två månader kvar till match börjar vi snart fylla buss nummer fyra.

Vi uppmanar er verkligen att anmäla er i tid, då det gör det enklare för oss att planera resan. OBS! Detta gäller speciellt bussarna som avgår ifrån Göteborg och Skaraborg! OBS! Vi vill gärna ha tidigt besked om dessa bussar kan rulla.

Mer info kring resan dyker upp i helgen. Vi kommer spika tider för alla resor samt maila ut till alla som nu är anmälda. Gulsvarta Systrar planerar även egen buss till matchen. Mer info om det kommer också i helgen.

PremiärresaVAD KAN DU GÖRA?
1. ANMÄL DIG TILL RESAN! Det gör du här:http://www.guliganerna.se/v5/premiarresan/

2. Tjata med alla du känner och inte känner! Använd Facebook, Twitter och alla möjliga sociala medier till att fortsätta hålla haussen uppe.

3. Bjud in folk i Facebook-eventet:https://www.facebook.com/profile.php?id=1541456736112748&ref=ts&fref=ts

4. Hör av er med tankar och idéer kring resan till resor@guliganerna.se!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

GULIGANMARSCHEN 2017!

Lördagen den 12 augusti sker årets sommaraktivitet från Guliganerna, nämligen det vi kallar för Guliganmarschen! Det blir en heldag fylld med motion, roliga stationer och förhoppningsvis fint väder och många deltagare. Vi är i full färd med att planera alla detaljer kring årets marsch, och anmälan är nu öppen!

Anmälan görs via mail till rebecka.lundell@guliganerna.se. Ange lagnamn, namn och personnummer på de tre deltagarna samt kontaktnummer till en av er. Det kostar endast 150:- per lag som önskar ställa upp!

LÄS MER OM MARSCHEN GENOM ATT KLICKA HÄR!