}

Presentation/föreläsning: Per Samuelsons bok

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 08/10/2015 | Inga kommentarer

per

Under året har Per Samuelson följt med Guliganerna och andra supporterföreningar runt om i Sverige för att skriva en bok. Mer information om boken finns här.

Releasen av boken är planerad i december och arbetet börjar närma sig slutet. Guliganerna och Per Samuelson vill därför öppna upp Gula Villan och bjuda in alla intressenter till en kväll där ni får se hur arbetet har gått. Ni kommer få höra om Pers historier och se både bilder och filmer på hur hans år har varit.

Välkommen till Gula Villan måndagen 26 oktober klockan 18.00.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!