}

Guliganerna 25 år: Liveuppträdande på Brännan

Skriven av Glenn Holvik Gustavsson den 02/08/2016 | Inga kommentarer

AdamEnglundSöndag

Under hela året har flera gulsvarta musiker jobbat med ny Elfsborgsmusik till höstens släpp av nytt album. En av killarna som har jobbat hårt med en låt är Adam Englund.

I samband med Guliganernas stora 25års-uppladdning på söndag kommer Adam Englund ha liverelease på sin nya låt ”Här står du aldrig ensam” på Lilla Bränneriet. Spelningen kommer starta 13.15.

Kom i tid till uppladdningen och bär gula kläder. Detta blir en uppladdning du inte vill glömma!

Läs mer om det nya samlingsalbumet här.

Läs mer om jubileumsmatchen här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

RESA + BILJETT + GUL T-SHIRT = 200:-

Säsongen har rent stämningsmässigt börjat fantastiskt bra såväl på Elfsborgsläktaren som på bortaplan, nu spinner vi vidare på detta och presenterar stolt årets ”Vi Tillsammans resa” ihop med IF Elfsborg. Detta året går resan till västkusten, närmare bestämt till Halmstad!

 

Det ofattbara priset för att få hänga med på allt är endast 200:- Då ingår bussresa, matchbiljett till bortastå och en snygg gul t-shirt som vi uppmanar samtliga att bära innan, under och efter matchen.

 

Vi kommer att ladda upp på puben Tre Hjärtan på Kyrkogatan 7 i centrala Halmstad innan matchen! Den gemensamma hashtagen vi utlyst inför och under denna resa är #GultHalmstad

ANMÄL ER HÄR PÅ HEMSIDAN IDAG!