Guliganerna

Guliganerna

Supporterupprop: Stå upp för Elfsborg!

Var du en av alla Elfsborgare firade i guldregnet på Stora Torget de där magiska dagarna i november 2006 och 2012? En av alla som stod upp och hedrade Klas Ingesson i hans kamp mot cancern? En av alla som njutit av föreningens framgångar på Borås Arena under det senaste decenniet? Vi är många Elfsborgare som har firat stora framgångar och känner stor delaktighet i gemenskapen kring IF Elfsborg. 

Nu står vi inför nya utmaningar.

Fotboll är som livet i stort fyllt av med- och motgångar. Din förmåga att kunna nå ny framgång handlar i grund och botten om hur väl du kan hantera motgångar. Säsongen 2018 har ställt alla som brinner för IF Elfsborg inför nya utmaningar. Vi är inte nöjda med nuvarande tabellplacering och ser allvaret i situationen. Primärt handlar den här hösten om att ta nödvändiga poäng för att ge oss andrum att sen kunna bygga långsiktigt inför framtiden. Nuet är en kamp där det handlar om att ena ledet och få ut maximalt av stödet, för IF Elfsborgs bästa. 

I samband med matchen mot Östersunds FK visade Elfsborgsläktaren med hög sång, en vilja och beslutsamhet att vi är en kraft som kan göra skillnad. Trots förlusten uppmärksammades stödet av spelare, ledare och många sittplatssupportrar efter matchen.

Ifrån supporterled presenterar vi därför uppropet Stå upp för Elfsborg. 

Du har sett de här orden i många sammanhang, sagt och säkert sjungit dem ifrån läktarplats. Men har du funderat på hur lätt det är ’stå upp’ när allt går bra? Och hur viktigt det är att göra det i stunder när allt känns tungt? Genom uppropet Stå upp för Elfsborg vill vi bygga vidare på en beslutsamhet, en känsla av att vilja vara med och påverka som växer sig starkare hos många Elfsborgare. Vi ska vända det här tillsammans. Vi supportrar ska bidra att få fler att sluta upp och skapa ett massivt läktarstöd under hela hösten. 

Inom satsningen kommer vi att lyfta ut tre matcher med extra fokus:

IFK Göteborg borta – Det viktigaste västderbyt på evigheter.

Örebro SK hemma – Lördagsmatchen där hela arenan står upp och sjunger tillsammans.

Trelleborgs FF borta – Fredagsmatchen med gulsvart invasion.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dela